positive review  Bardzo łatwy dostęp do materiałów, szybka możliwość podniesienia swoich kwalifikacji 🙂

    Patrycja Mielczarek Avatar Patrycja Mielczarek
    5 października 2020

    positive review  Kurs ten wybrałam ze względu na dostęp w dowolnym miejscu i momencie. Nauka przebiegła sprawnie i rzeczowo. Myślę, że to fantastyczna opcja dla tych, którzy nie chcą prowadzić stacjonarnego nauczania weekendowego 🙂

    Iga Ćwiek Avatar Iga Ćwiek
    28 lipca 2021

    positive review  Bardzo polecam Eduka Center. Przyjemne filmiki. Indywidualny czas pracy. Przydatne materiały

    Julia Wróblewska Avatar Julia Wróblewska
    11 listopada 2021

    positive review  Jestem zadowolona z kursu w Eduka Center, polecam każdemu komu zależy na sprawnym uzyskaniu kwalifikacji do bycia opiekunem-wychowawcą najmłodszych. Wybrałam tą formę, ponieważ pracuję, studiuję, wychowuję dwoje dzieci, a kurs mogłam realizować po pracy. 🙂 Bardzo szybka przesyłka zaświadczenia. Dziękuję 🙂

    Magdalena Kuboszek Avatar Magdalena Kuboszek
    17 stycznia 2020

    positive review  Polecam serdecznie Eduka Center ❤️ Świetne materiały szkoleniowe, rewelacyjnie przygotowane kursy, super kontakt, ceny na każdą kieszeń plus dodatki, rabaty i gratisy , a w dodatku wszystko on-line. Czego chcieć więcej? Z pewnością to nie ostatnia moja współpraca z firmą Eduka Center ☺️

    Małgorzata Drzyzga Głogowska Avatar Małgorzata Drzyzga Głogowska
    11 kwietnia 2021

    positive review  Polecam w 100%. Super kursy,extra pomoce,fantastyczne wskazówki!

    Wioletta Bielach Avatar Wioletta Bielach
    31 maja 2020

    positive review  Polecam bardzo serdecznie EdukaCenter. Świetne materiały, super kontakt z obsługą . Warto w siebie zainwestować 🙂 Dzięki !

    Patrycja Gajek Avatar Patrycja Gajek
    24 czerwca 2020

    positive review  Wszystkie informacje zawarte w kursie są rzetelne i bardzo dobrze wyjaśnione. w razie jakichkolwiek pytań zawsze mogłam skorzystać z pomocy. Bardzo łatwy kontakt z obsługą klienta. Dodatkowe materiały w formie pisemnej oraz prezentacji PDF ułatwiają naukę.

    Sylwia Świerk Avatar Sylwia Świerk
    30 czerwca 2020

    positive review  Ponieważ jest łatwo dostępna, super wykłady których bardzo dobrze się słucha

    Sylwia Fryz Avatar Sylwia Fryz
    12 października 2020

    positive review  Bardzo polecam! Gdybym odkryła stronę szybciej, pewnie wcześniej zaczęłabym się szkolić 🙂 Bardzo przyjemny sposób na podnoszenie kwalifikacji, możliwość spłacania w ratach, materiały oraz prezentacje pomocne! 🙂

    Patrycja Marcinkowska Avatar Patrycja Marcinkowska
    11 maja 2020

    positive review  Jak najbardziej polecam ten kurs, szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt z obsługą

    Agnieszka Klekocińska Avatar Agnieszka Klekocińska
    30 grudnia 2020

    positive review  Zdecydowanie polecam ! kurs wybrałam ze względu na jego formę on-line 😊

    Agnieszka Kolczyńska Avatar Agnieszka Kolczyńska
    3 stycznia 2021

    positive review  dziekuje za możliwość pogodzenia opieki nad dziećmi i robienie kursu na opiekuna dziecięcego. czas pandemii dzięki Wam wykorzystałam w 100% efektywnie, mogłam uczyć się kiedy chce i kiedy mam czas 🙂 polecam wszystkim mamom 😉

    Karina Schab Avatar Karina Schab
    22 czerwca 2021

    positive review  Wybrałam ten kurs online ponieważ tu można robić sobie lekcje gdzie chcesz i kiedy chcesz .Jeśli masz jakiś problem jest zawsze dostępna i natychmiastowa odpowiedź z obsługi klienta.Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego kursu dużo rzeczy się dowiedziałam i wiem już teraz całkowicie jak obchodzić się z dzieckiem do 3 lat .Polecam bardzo

    Anka Bednarek Avatar Anka Bednarek
    13 lipca 2020

    positive review  Polecam kurs.Forma online jest najlepsza, ponieważ tempo zaliczeń ustalasz indywidualnie i oczywiście nie tracę czasu na dojazdy.Dostęp do każdego działu był szybki.Dodatkowo jeszcze miałam możliwość kontaktowania się przez chat i maila.Podsumowując kurs w miarę szybki i zgodny z problematyką.

    Karolina Mielniczuk Avatar Karolina Mielniczuk
    11 listopada 2019

    positive review  Polecam wszystkim dostępny w każdym miejscu i na każdym urządzeniu. Szybko i przyjemnie, pomoc natychmiastowa w udzieleniu pomocy w razie potrzeby. Gorąco polecam.

    Karolina Mirocha Avatar Karolina Mirocha
    21 lipca 2020

    positive review  Polecam Eduka Center kurs online to doskonałe rozwiązanie ciekawy materiał który jest przejrzysty i zrozumiały

    Barbara Kijańska Avatar Barbara Kijańska
    26 sierpnia 2019

    positive review  Bardzo polecam kurs, kontakt z obsługą bardzo sprawny. Ciesze się, że miałam możliwość odbycia kursu online.

    Marta Matysiok-Glabus Avatar Marta Matysiok-Glabus
    20 czerwca 2020

    positive review  Polecam! Świetna firma szkoleniowa 🙂

    Kasia Kucińska Avatar Kasia Kucińska
    4 maja 2021

    positive review  Brak ograniczeń czasowych dzięki czemu realizowałam szkolenie bez zbędnego stresu. Na duży plus również jest Wasza pomoc przez maile i kontakt telefoniczny. Wreszcie pracuje w zawodzie i zostałam opiekunką! Polecam.

    Paula Paulina Dąbrowiak Avatar Paula Paulina Dąbrowiak
    14 października 2020

    positive review  Bardzo pomocna Pani udzieliła mi niezbędnych informacji – co pozwoliło dobrać odpowiedni poziom kursu. Sporo informacji i ciekawych zadań – polecam !

    Agnieszka Mitko Avatar Agnieszka Mitko
    3 sierpnia 2020

    positive review  W Eduka Center dane mi było zrobić kurs na opiekunkę żłobkową i bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie tutaj! uczestniczyłam również w kursie nauki pisania i czytania, obydwa kursy oceniam jako bardzo interesujące i ciekawie przedstawione. Nie było mowy o przynudzaniu 🙂 wszystko działało sprawnie i na pewno wykupię jeszcze inne kursy z Eduka 🙂 wiem, że warto!

    Karolina Siuda Avatar Karolina Siuda
    27 maja 2020

    positive review  Polecam instytucję szkoleniową Eduka-Center.Podczas kursu on-linę można zdobyć duży zakres wiadomości,który jest potrzebny do pracy z dziećmi.

    Ewa Król Avatar Ewa Król
    22 listopada 2019

    positive review  ciekawa i czytelna forma szkolenia

    Agata Golder Avatar Agata Golder
    29 lipca 2021

    positive review  Polecam każdemu super kurs super pomoce Cieszę się bardzo że właśnie wybrałam Eduka Center

    Małgorzata Szpańska Avatar Małgorzata Szpańska
    15 czerwca 2020

    positive review  PROSTY I PRZEJRZYSTY KURS. POLECAM WSZYSTKIM KTORZY CHCA ROZPOCZĄĆ PRACEZ DZIECMI. SUPER

    Iwona Brudek Avatar Iwona Brudek
    14 czerwca 2021

    positive review  Jestem batdzo zadowolona z kursu on-line.Wybralan tą opcję ponieważ mając małe dziecko w domu mogłam bez wychodzenia z domu korzystać z kursu kiedy chce i kiedy mam czas.Bardzo polecam taka formę kursu.

    Monika Nieszporek Avatar Monika Nieszporek
    6 stycznia 2020

    positive review  Witam. Zdecydowanie polecam firmę Eduka Center – Instytucje Szkoleniową. Wykłady zrealizowane w ciekawy sposób, dobrze przygotowujące do odbycia praktyk i pracy z dziećmi. Wiele przydatnych materiałów i pomocy naukowych. Rzetelna i solidna firma godna polecenia dla każdego kto jest zainteresowany odbyciem kursu oferowanego przez Eduka Center. Osobiście jestem bardzo zadowolona z wyboru kursu oraz ze zdobytej wiedzy i kwalifikacji. Pozdrawiam.

    Roksana Ces Avatar Roksana Ces
    21 sierpnia 2019

    positive review  bardzo polecam ! świetny szybki kontakt. uczysz sie kiedy chcesz co w moim przypadku na duzy plus 😉 bede polecać!!!

    Ewelina Kubacka Avatar Ewelina Kubacka
    24 lutego 2021

    positive review  W firmie Eduka Center podobało mi się to, że wszystkie lekcje są nagrane i na spokojnie kiedy się chce można je słuchać i notatki robić nawet na kolanie i nikt tego nie sprawdza czy je mamy czy też nie. Taki kurs można też bardzo szybko skończyć, a nie tak jak stacjonarnie, bo tutaj robimy kiedy mamy czas. Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie tutaj na ten kurs, ponieważ mam 2 dzieci i zawsze bym musiała szukac opieki dla nich jakbym musiała jechać do szkoły, a tutaj tylko poszły spać, a mama zaczęła się uczyć. Właśnie zakończyłam kurs jakiś czas temu i kto by się mnie zapytał, zawsze bym poleciła Eduka Center.

    Sylwia Anna Wiśniewska Avatar Sylwia Anna Wiśniewska
    18 czerwca 2019

    positive review  Podoba mi sie forma szkolenia,sposob przekazywania wiedzy,zasob informacji i stala gotowosc do pomocy.

    Agnieszka Gołębiewska Avatar Agnieszka Gołębiewska
    29 grudnia 2019

    positive review  Polecam serdecznie Eduka Center! Kurs prosty i jasny w obsłudze. Dużo przydatnych informacji.

    Izabela Jaskólska Avatar Izabela Jaskólska
    8 sierpnia 2020

    positive review  Bardzo polecam kurs Eduka Center 💪

    Izabela Kwiatkowska Avatar Izabela Kwiatkowska
    19 października 2021

    positive review  Przyjemna nauka, dużo przydatnych wiadomości, profesjonalizm

    Marta Jamrozik Avatar Marta Jamrozik
    1 sierpnia 2019

    positive review  Bardzo polecam wszystkim ten kurs! Taki kurs pomaga nam szybko i, co najważniejsze, w dogodnym czasie zdobyć podstawową wiedzę jako opiekun dziecięcy.

    Alla Bratsiuk Avatar Alla Bratsiuk
    24 grudnia 2019

    positive review  Kurs ukończony w 2 tygodnie! i pracuje w żlobku 🙂 na prawdę z całego serca polecam. Wszystko fajnie tłumaczone, kontakt bez zastrzeżeń. Kolejne kursy już wybrane! 🙂

    Sylwia Chojnacka Avatar Sylwia Chojnacka
    30 stycznia 2021

    positive review  Super kurs w wersji online. Zero presji czasowej, uczymy się kiedy chcemy 😉 Ogromnym plusem jest możliwość podzielenia kursu na raty. Polecam serdecznie.

    Martyna Kaleta Avatar Martyna Kaleta
    1 września 2020

    positive review  Polecam kurs na opiekuna w żłobku lub klubie dziecięcym. Świetnie opracowane materiały szkoleniowe, ciekawe wykłady. Dużym plusem jest Akademia Opiekuna., mnóstwo pomysłów do wykorzystania. Kurs można realizować w każdej wolnej chwili.

    Malwina Mrozińska Avatar Malwina Mrozińska
    20 listopada 2019

    positive review  Polecam wszystkim ten kurs. Pełen profesjonalizm oraz skarbnica wiedzy. Dostępność jest ogromnym plusem, siadasz do kursu kiedy tylko chcesz i możesz . Bez ograniczeń czasowych co tez jest dużą zaletą. Jeżeli potrzebujesz uprawnień do pracy w klubie malucha lub w żłobku to tylko kurs z Eduka Center. 👍

    Anja Lesiuk Avatar Anja Lesiuk
    27 lipca 2020

    positive review  Jestem w 100% zadowolona z kursu. Nauka w dowolnym miejscu i dowolnej porze. Gdy miałam pytania, odpowiedź dostałam natychmiast. Polecam serdecznie!

    Roksana Brzoska Avatar Roksana Brzoska
    31 lipca 2021

    positive review  Bardzo polecam platformę eduka center. Wszystko przygotowane bardzo profesjonalnie. Przyjemnie się pracowało. Wszystkie notatki, pomoce naukowe są przygotowane tak, że z łatwością można je odnaleźć. Kontakt z państwem jest również profesjonalny i przede wszystkim bardzo szybki.

    Agnieszka Kozłowska Avatar Agnieszka Kozłowska
    31 października 2021

    positive review  Jestem zadowolona z możliwości nauki w dowolnym czasie. Kontakt z obsługą spełniał moje oczekiwania. Dostępne materiały mogłam wykorzystać idąc na praktyki. Polecam.

    Adrianna Sawczuk Avatar Adrianna Sawczuk
    27 września 2020

    positive review  Kurs na opiekuna w żłobku firmy Eduka przeprowadzony został profesjonalnie ze wsparciem oraz pomocom opiekunów kursu oraz odsłuchania wielokrotnego filmiku wiedo systematycznej Pani Katarzyny Yuce. Wygodna forma prowadzenia zajęć poprzez wykłady, slajdy, oraz filmiki. Nauka w każdym miejscu i o każdej porze. Dużą pomocą są też, dodatkowe materiały dostępne, które przydadzą się w życiu. Polecam ten kurs każdemu kto chce zdobyć wiedzę na temat (związany z opieką nad dziećmi). A polecam ten kurs, ponieważ sama z niego skorzystałam i dużo ciekawych informacji można zdobyć.

    Joanna Stankiewicz Avatar Joanna Stankiewicz
    27 czerwca 2020

    positive review  Polecam gorąco 😊 Naprawdę super szkolenia 😊 Bardzo fajnie się słucha wykładów i czyta materiały do nauki!! A i najważniejsze wszystko on-line i zawsze wtedy kiedy masz czas 😊😊😊

    Joanna Grzybowska Avatar Joanna Grzybowska
    6 sierpnia 2020

    positive review  Bardzo dokładnie jest wszystko opisane i można w każdej chwili liczyć na odpowiedź.

    Anita Wierzbicka Avatar Anita Wierzbicka
    15 marca 2021

    positive review  Jak najbardziej polecam! Cały kurs przebiegł bardzo sprawnie dzięki świetnie przygotowanym filmikom i materiałom, które są zawarte w PDF i do których można powrócić w każdej chwili! Ogrom wiedzy, rzetelne informacje. Zachęcam!

    Alicja Kita Avatar Alicja Kita
    14 sierpnia 2021

    positive review  Świetny kurs na opiekunke w żłobku .Niska cena kursu. Zawiera bardzo dużo teorii, ćwiczenia, pomysły na zabawy dla dzieci. Bardzo szybki kontakt z obsługą 🙂 Polecam 🙂

    Marta Kardyś Avatar Marta Kardyś
    13 listopada 2020

    positive review  Kursy oferowane przez Eduka Center są bardzo cennym źródłem informacji oraz wiedzy. Dzięki nim możemy pogłębić swoją wiedzę na konkretnie interesujący nas temat. Osobiście kurs bardzo mi pomógł w pracy. Polecam z całego serca!

    Klaudia Szkudlarek Avatar Klaudia Szkudlarek
    19 listopada 2020

    positive review  Polecam i cieszę się że mogłam wybrać naukę online z Eduka Center.

    Dorota Podgajna Avatar Dorota Podgajna
    9 maja 2021

    positive review  Kurs wybrałam ze względu na formę online. Bardzo szybko odpowiadają na pytania. Polecam.

    Magdalena Gajda Avatar Magdalena Gajda
    23 listopada 2020

    positive review  Polecam szkolenie na opiekunkę żłobkową w Eduka Center ze względu na formę on-line i możliwość uczestniczenia w kursie w dowolnym czasie oraz dużo przydatnych informacji. Kontakt z obsługą bez zarzutu 👍🙂

    Magda Chwirot Avatar Magda Chwirot
    14 stycznia 2021

    positive review  Forma e-learningowa (online) oraz możliwość rozłożenia kursu na 2 lata umożliwiła mi ukończenie kursu bez presji czasu. Materiały są bardzo przejrzyste a filmiki przyjemne, spokojne w słuchaniu. Opcja chatu na stronie kursu zdecydowanie ułatwia kontakt, szybkość odpowiedzi (podobnie jak kontakt mailowy) – bardzo duża. Szczerze polecam kurs opiekuna w żłobku Eduka Center.

    Agnieszka Rycharska Avatar Agnieszka Rycharska
    29 sierpnia 2020

    positive review  Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu online. Możesz uczyć się kiedy masz na to czas i ochotę, w każdym miejscu 🙂 Współpraca udana 🙂

    Oliwia Opiła Avatar Oliwia Opiła
    13 sierpnia 2021

    positive review  Bardzo ważne było dla mnie zrobić kurs bez wychodzenia z domu. Eduka Center to idealna platforma do nauki . Pani prowadząca świetnie przekazała wiedzę i dzięki temu dowiedziałam się dużo nowych , interesujących rzeczy. Polecam

    Anna Zastawny Avatar Anna Zastawny
    3 sierpnia 2020

    positive review  Kurs on-line spełnił moje oczekiwania. Dużą zaletą kursu jest odsłuchiwanie wykładów w dogodnym dla siebie czasie. Wykłady przekazywane w prosty, zrozumiały sposób. A co za tym idzie, poszerzenie wiedzy, którą można wykorzystać w praktyce. Ze swojej strony, chciałabym bardzo podziekowac za współpracę.

    Ilona Guzik Avatar Ilona Guzik
    12 listopada 2021

    positive review  Wybrałam opcje kursu online, ponieważ to szybka i wygodna forma odbycia i zaliczenia kursu. Kontakt z obsługą klienta jest szybki i sprawny. Bardzo dużo przydatnych wiadomości zostało przekazanych. Kurs był bardzo przyjemny lekcje mogłam odsłuchiwać w dowolnym miejscu i czasie. Polecam z całego serca.

    Monika Piotr Górscy Avatar Monika Piotr Górscy
    25 sierpnia 2021

    positive review  Bardzo polecam kurs w Eduka Center, wszystko super wyjaśnione. największym plusem jest to, że można kurs zrobić online w dowolnej chwili i w dowolnym miejscu.

    Dagmara Bartczak Avatar Dagmara Bartczak
    10 października 2021

    positive review  Ukonczylam wlasnie kurs sensoraki. Kurs jest swietny. Zawiera bardzo duzo praktycznych zabaw, ktore mozna wykorzystac w pracy z dziecmi oraz podstawy teorii. Z niecierpliwoscia czekam na wiecej tego typu informacji i polecam Sensoraki wszystkim, ktorych interesuja kreatywne zajecia z dziecmi.

    Kamila Markowska Avatar Kamila Markowska
    9 listopada 2020

    positive review  Jestem bardzo zadowolona z całokształtu współpracy z Eduka Center, zawsze miałam odpowiedz na zadane pytanie w mailu, komunikacja była płynna, bardzo ciekawe materiały dodatkowe…

    Karo Lina Avatar Karo Lina
    6 października 2019

    positive review  Szczerze polecam instytucję szkoleniową Eduka- Center. Dzięki kursowi online można zdobyć niezbędną wiedzę do pracy z dziećmi bez wychodzenia z domu.

    Karolina Wójcik Avatar Karolina Wójcik
    28 listopada 2019

    positive review  Podoba mi się przede wszystkim to, że kurs mogę zdobyć nie wychodząc z domu.Prowadzaca ma bardzo miły i ciepły głos,dla tego z wielką przyjemnością można się wsłuchać.

    Agnieszka Krzystyniak Avatar Agnieszka Krzystyniak
    10 czerwca 2020

    positive review  Polecam szkolenia ze względu na to, że sama decydowałam, kiedy wysłuchuje wykładów i zaliczam egzamin.

    Arleta Bańka Avatar Arleta Bańka
    7 grudnia 2019

    positive review  Kurs online Eduka Center to idealne rozwiązanie, ponieważ materiał przyswajamy w dogodnych dla nas godzinach. Polecam Eduka Center w 100%. Ten kurs to bardzo wygodny i bezstresowy sposób zdobywania wiedzy😁

    Martyna Klimowicz Avatar Martyna Klimowicz
    19 sierpnia 2019

    positive review  Jestem bardzo zadowolona z kursu. Wszystko było jasno i klarownie napisane, świetne są filmiki, gdzie uzyskałam bardzo duża wiedzę. Polecam

    Agnieszka Lewandowska Avatar Agnieszka Lewandowska
    19 listopada 2020

    positive review  Polecam kursy☺️. Wielki plus za możliwość ukończenia w dowolnym czasie👌

    Sylwia Przywoźna Avatar Sylwia Przywoźna
    18 lutego 2021

    positive review  Szybko, sprawnie, dobry kontakt, dobra cena.

    Joanna Pustelnik Sochacka Avatar Joanna Pustelnik Sochacka
    1 sierpnia 2019

    positive review  Polecam z całego serca kursy Eduka Center! Bardzo przyjazna platforma edukacyjna ze świetnymi możliwościami rozwoju i inspiracjami do pracy z dziećmi 🙂 Podczas szkolenia „Nauka pisania i czytania inspirowany metodą Marii Montessori” można poznać wspaniałe metody zapoznawania dzieci z literami, w jak najbardziej uwielbiany przez dzieci sposób wykorzystujący prace plastyczne 😀 Interesujące filmiki instruktażowe, dokładny opis lekcji – wszystko to sprawiało, że nie mogłam doczekać się kolejnych ćwiczeń i zajęć oraz rozpocząć naukę-zabawę ze swoimi dziećmi! 🙂 A do tego, kurs pozwolił mi poznać i zainteresować się pedagogiką Marii Montessori! 😀 Dziękuję całemu zespołowi Eduka Center za tą świetną dawkę inspiracji! 🙂

    Agata Przychodzień Avatar Agata Przychodzień
    7 sierpnia 2020

    positive review  Polecam kursy Eduka Center, bardzo przydatne materiały, możliwość zdobywania wiedzy on-line. Wszystko na najwyższym poziomie. 24 miesięczny dostęp do wykładów oraz wszystkich materiałów. Skorzystałam również z oferty kart PDF które doskonale sprawdzają się nie tylko w pracy ale również w domu do zabawy/nauki z moimi dziećmi 🙂 polecam w 100%.

    Marta Stasiak Avatar Marta Stasiak
    4 sierpnia 2020

    positive review  Polecam każdemu kto chce zrobić taki kurs. Firma bardzo solidna, kompetentna, rzetelna, bardzo przydatne i ciekawe wykłady, szybkie odpowiedz na zadawane pytania. W dogodnym miejscu i czasie można odczytywać wykłady co bardzo ułatwia i przyspiesza ukończenie kursu. Bardzo dziękuje za tak wspaniały kurs. Pozdrawiam

    Ilona Malicka Pachulska Avatar Ilona Malicka Pachulska
    19 sierpnia 2019

    positive review  bardzo dobry kurs wszystko czytelne dobry kontakt

    Agata Malinowska Avatar Agata Malinowska
    3 października 2019

    positive review  polecam kurs super kontakt ,nieograniczony czas na realizacje kursu . polecam

    Danusia Grzeca Avatar Danusia Grzeca
    23 października 2019

    positive review  Mogalm robić kurs, gdy miałam wolny czas, nie było określonych godzin.

    Ewelina Drąg Avatar Ewelina Drąg
    7 grudnia 2019

    positive review  Wybrałam kurs opiekun w zlobku który był „stworzony dla mnie ” , świetna sprawa jest nauka w dowolnym czasie – przy malych dzieciach nie ma lepszego rozwiazania. Pomoc zespołu przy jakichkolwiek wątpliwościach. Bardzo łatwy kontakt i szybkie odpowiedzi na pytania. Z pełną świadomością mogę polecić kurs 🙂

    Marzena Mikołajczak Avatar Marzena Mikołajczak
    16 maja 2021

    positive review  Polecam kurs opiekuna w żłobku ponieważ w każdym z modułów są zawarte wartościowe informacje bardzo przydatne w praktyce. Cenne jest również wsparcie obsługi klienta w czasie wykonywania kusu, ponieważ w szybkim tempie odpowiadają na nasze niejasności i jest to bardzo pomocne zwłaszcza w początkowej części kursu, gdy czegoś nie wiemy. Uważam że kurs jest bardzo wartościowy. Osobiście bardzo polecam dla osób które interesują sie pracą w żłobkach jak i rozwojem i wychowaniem dzieci. 😉

    Marzena Kulig Avatar Marzena Kulig
    15 grudnia 2019

    positive review  Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie na Eduka Center. Zrobienie kursu online z małym dzieckiem to.mega wyczyn. Jednak dzieki tej stronie okazało się bardzo proste . Kurs mogłam robić o każdej porze dnia jak i nocy 🙂 Zarówno materiały szkoleniowe jak i strona Eduka Center jest bardzo prosta , przejrzysta I zawiera najważniejsze informacje . zdecydowanie polecam każdemu! 😁

    Simona Lidka Avatar Simona Lidka
    30 maja 2020

    positive review  Czytelne i zrozumiale przekazanie wszelkich informacji. Polecam i zachęcam do udziału w kursie on-line Eduka Center

    Danusia Lendzionowska Avatar Danusia Lendzionowska
    9 stycznia 2020

    positive review  Polecam w 100%.Jest to jedna z najlepszych Instytucji Szkoleniowych. Kurs robiłam kiedy miałam czas ,bez żadnych ograniczeń. Obsługa klienta na najwyższym poziomie- odpowiedzi na pytania dostawałam w błyskawicznym tempie. Na pewno będę polecać 🙂

    Weronika Polna Avatar Weronika Polna
    17 marca 2021

    positive review  Otrzymane pomoce spełniają moje wszystkie wymagania. Podczas kursu nabywa się konkretną wiedzę i pomoce dydaktyczne, które wykorzystujemy w codziennej pracy z dziećmi. Zaletą szkoły jest wprowadzenie kursów metodą online. Polecam udział w szkoleniach i kursach prowadzonych przez Eduka Center Instytucja Szkoleniowa

    Żłobek Gminny Maluch Avatar Żłobek Gminny Maluch
    4 sierpnia 2020

    positive review  Polecam Eduka Center wszystkim, którzy chcą pracować z dziećmi. kurs jest bardzo dobrze prowadzony. Bardzo dokładnie wyjaśniony. Dostosowany do wszystkich, bo można słuchać gdzie tylko będziemy i kiedy chcemy.

    Basia Janicka Avatar Basia Janicka
    25 maja 2021

    positive review  Jak najbardziej polecam Eduka Center, wszystko odbyło się szybko i sprawnie, kontakt w razie potrzeby natychmiastowy, na każdym kroku można otrzymać pomoc, materiały bardzo dokładne. Polecam 🙂

    Beata Gołda Avatar Beata Gołda
    31 lipca 2019

    positive review  Formy wykładów są super, materiał rozplanowany świetnie, bardzo bogate treści wykładowe . Gorąco polecam wszystkim !!😀

    Natalia Murzydło Avatar Natalia Murzydło
    18 marca 2020

    positive review  bardzo rzetelnie i profesjonalnie. polecam

    Kasia Palombit Avatar Kasia Palombit
    20 października 2021

    positive review  Bardzo polecam kurs mimo moich obaw ,że sobie nie poradzę. Jednak wszystko szło sprawnie po kolei wykonując moduły. Kurs dla mnie to strzał w dziesiątkę i podnoszący moje kwalifikacje .Materiały i prezentacje pomocne .😊

    Elżbieta Bujak Avatar Elżbieta Bujak
    3 maja 2020

    positive review  Szybko można zdobyć szkolenie przy wspaniałych wykladach

    Marzanna Dobrzyniecka Avatar Marzanna Dobrzyniecka
    8 listopada 2021

    positive review  Bardzo przyjemnie się słuchało treść kursu. Aplikacja bezproblemowa.

    Katarzyna Copa Taube Avatar Katarzyna Copa Taube
    24 stycznia 2021

    positive review  Mozliwosc kursu online . Jest to bardzo wygodne rozwiązanie;)

    Marta Koprucka Avatar Marta Koprucka
    28 sierpnia 2021

    positive review  Witam interesuje mnie kurs asystenta nauczyciela przedszkola. Ile h trwa kurs, jaka jest cena certyfikatu po ukończeniu kursu i czy owy certyfikat uprawnia do pracy jako asystent nauczyciela. Dziękuję z góry za odpowiedzi – może ktoś z Państwa miał przyjemność taki ukończyć 🙂

    Aneta Szymańska Avatar Aneta Szymańska
    31 stycznia 2021

    positive review  Polecam kurs,bogata wiedza. Pomoc konsultantów na czacie 100/10

    Asia Białasik Avatar Asia Białasik
    2 lipca 2021

    positive review  Gorąco polecam kursy na Opiekuna w żłobku w Eduka Center u Pani Kasi. Pani Kasia to osoba o wielkim sercu, kochająca prace z dziećmi. Potrafi fantastycznie przekazać wiedzę i zarazić pasją do pracy z dziećmi. Gdy mam jakiś problem zawsze pomoże i doskonale doradzi za co z całego serca dziękujemy!!

    Agnieszka Ben Avatar Agnieszka Ben
    25 czerwca 2019

    positive review  polecam, praktyczny i ciekawy kurs, łatwy w obsłudze, bardzo dużo przydatnych informacji,

    Karolina Skwarek Avatar Karolina Skwarek
    14 sierpnia 2020

    positive review  Bardzo polecam platformę Eduka Center. Przygotowane wszystko bardzo profesjonalnie. Wszystko opracowane bardzo profesjonalnie. Kontakt z państwem również profesjonalny i szybki

    Paulina Kotecka Avatar Paulina Kotecka
    3 listopada 2021

    positive review  kurs godny polecenia dla osób chcących pracować z małymi dziećmi a którym brakuje doświadczenia.

    Edyta Tyszka Avatar Edyta Tyszka
    27 sierpnia 2019

    positive review  Kurs super ze względu na dostępność 24 godz na dobre. I mnóstwo przydatnych materiałów i wykładów, prezentacji.

    Dominika Królak Avatar Dominika Królak
    1 grudnia 2020

    positive review  Bardzo polecam firmę Eduka Center Instytucja Szkoleniowa bardzo dobry kierunek, do zdobycia kwalifikacji i wiedzy potrzebnej do współpracy z dziećmi. 😉

    Magdalena Kulig Avatar Magdalena Kulig
    21 czerwca 2020

    positive review  Polecam w 100 procentach.

    Ania Harańczyk Polywka Avatar Ania Harańczyk Polywka
    17 marca 2021

    positive review  Kurs na opiekuna w żłobku wybralam ze względu na możliwość nauki on-line. Wyklady, lekcje mogłam odsłuchiwać w dogodnym dla mnie momencie. Asystenci kursu zawsze gotowi do pomocy. Polecam w 100 %.

    Ilona Zimna Avatar Ilona Zimna
    30 grudnia 2020

    positive review  Bardzo jestem zadowolona z kursu.

    Lucyna Golaszewska Avatar Lucyna Golaszewska
    18 czerwca 2019

    positive review  Polecam, zdecydowałam się na zrobienie kursu, gdyż od bardzo dawno marzyłam o pracy z dziećmi, kurs mi to umożliwił. Jezeli chodzi o kontakt z obsługą klienta także wszytsko w porządku, możliwość korzystania z chatu, gdzie można było znaleźć odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Kurs rzetelny, prowadzony w przyjemy sposób!

    Natalia Gruca Avatar Natalia Gruca
    15 marca 2021

    positive review  Serdecznie polecam kurs , pierwszy raz wybrałam kurs w formie e-learningowej , jestem bardzo zadowolona. Kurs można odsłuchać w dowolnej chwili . Nie przypuszczałam ze kurs w formie online, może przekazać tyle cennych informacji .

    Angelika Wojciechowska Avatar Angelika Wojciechowska
    8 września 2021

    positive review  Możliwość robienia kursu onlaine

    Anna Matuszewska Avatar Anna Matuszewska
    14 listopada 2019

    positive review  Dla mnie możliwość zrobienia kursu przez internet to strzał w dyszke 🙂 niestety nie każdy może sobie pozwolić mając dziecko na stacjonarną formę a to jest super rozwiązanie. Kontakt z obsługą bardzo dobry. Odpowiedź na pytania ekspress. Wykłady, notatki rzetelne. szybko.. sprawnie.. ciekawie.

    Aneta Pieprzycka Avatar Aneta Pieprzycka
    24 marca 2020

    positive review  Polecam Eduka Center dla każdego kto chce podwyższyć swoje kwalifikacje zawodowe. Ciekawe materiały do nauki, strona działa szybko i sprawnie. Jestem zadowolona w 100%.

    Adrianna Skobel Avatar Adrianna Skobel
    3 marca 2020

    positive review  Szczerze polecam!Kursy dla każdego. Uczysz się kiedy masz czas i ochotę!

    Barbara Muńska Avatar Barbara Muńska
    3 sierpnia 2020

    positive review  Bardzo ciekawy i kompletny merytorycznie kurs przygotowujący do pracy jako Opiekun w żłobku

    Anna Kowalska Avatar Anna Kowalska
    23 maja 2021

    positive review  Wybrałam kurs online bo mogłam lekcje dostosować do swojego wolnego czasu, pomocne również były pliki do wydrukowania.

    Michalina Pirańska Avatar Michalina Pirańska
    12 marca 2021

    positive review  polecam kurs opiekuna żłobkowego. Kurs zawiera mnóstwo przydatnej wiedzy, informacje przekazywane są w jasny i zrozumiały sposób. Platforma jest świetnie skonstruowana

    Marta Rokitowska Avatar Marta Rokitowska
    1 stycznia 2020

    positive review  Kurs na opiekuna w zlobku w Eduka Center wybrałam że względu na jego formę on line oraz recenzje. Kurs zaliczyłam w wolnym czasie . Plus za kontakt z obsługą klienta. Zawsze, jak miałam pytania sprawnie udzielali mi pomocy. Z przyjemnością czerpałam wiedzę z poszczególnych modułów. polecam w 100 procentach.😊

    Katarzyna Dubkiewicz Avatar Katarzyna Dubkiewicz
    28 grudnia 2020

    positive review  Witam Polecam Edukacja Center, cały kurs przebiegł bardzo sprawnie i pozwolił zdobyć doświadczenia i wiedzę. Atut to możliwość odtwarzania kursu w dogodnych godzinach dla kursanta. Polecam w 100 %

    Justyna Franaszek Avatar Justyna Franaszek
    19 sierpnia 2019

    positive review  Kurs wybrałam ze względu na zdalną formę realizacji, dzięki której samodzielnie decydowałam o najkorzystniejszej dla siebie porze na naukę. Do każdej lekcji, modułu załączane są pliki pdf, które stanowią świetne kompendium wiedzy. Pani prowadząca wykłady mówi w sposób zrozumiały, w odpowiednim tempie – wpływa to pozytywnie na przyswajanie wiedzy. Warto podkreślić, że kontakt z obsługą klienta był niesamowicie szybki, informacji zwrotnej można spodziewać się już po chwili. Jest to rozwiązane w formie chatu, co uważam za dodatkowy atut. Sądzę, że czas przeznaczony na kurs znacząco zaowocuje w przyszłości (jak nie w pracy zawodowej to w gronie rodziny, tam gdzie są małe dzieci). Jak najbardziej polecam! 🙂

    Justyna Monkos Avatar Justyna Monkos
    30 listopada 2020

    positive review  Wersję kursu online wybrałam, ponieważ jest to bardzo wygodna forma – naukę można realizować w dowolnym momencie, o dowolnej porze dnia. Dodatkowo kurs można wykonywać bez pośpiechu, w takim tempie jak tego potrzebujemy. Kontakt z obsługą klienta jest szybki i bezproblemowy – odpowiedzi na nasze pytania można się spodziewać zaraz po zapytaniu. Również możliwość chatu przez konto jest świetnym rozwiązaniem – prosto i szybko można rozwiać swoje wątpliwości. Pani prowadząca ma bardzo przyjemny i miły głos. Treści poruszane w filmikach nie są jedynie teoretyczne, a znajduje się tam wiele przykładów „wziętych z życia”, co ułatwia naukę. Pliki pdf załączane do każdego modułu stanowią świetne kompendium wiedzy.

    Anna Antos Avatar Anna Antos
    2 września 2020

    positive review  Polecam kurs w Eduka Center. Kurs online przebiega szybko, sprawnie bez wychodzenia z domu. Polecam w 100%

    Patrycja Szymczyk Avatar Patrycja Szymczyk
    26 lutego 2020

    positive review  o kursie dowiedziałam się z internetu. Bardzo polecam, łatwa w obsłudze platforma, obsługa kursu bardzo pomocna, kontakt łatwy.Zachęcam do kursu 🙂

    Dominika Sulej Avatar Dominika Sulej
    14 października 2020

    positive review  Polecam każdemu kurs online. Bez problemów, szybko , wygodnie. Sam ustalasz czas w jakim chcesz podjąć naukę. Przydatne informacje, niezbędna wiedza to tylko niektóre z zalet kursu.Praktyki dostępne w wielu miejscach.

    Anita Kowalczyk Avatar Anita Kowalczyk
    18 października 2021

    positive review  Kurs jest bardzo dobrze zorganizony. Forma online zezwala uczyc się w dogodnym miejscu i czasie. Polecam!

    Olena Shymanska Avatar Olena Shymanska
    10 lutego 2021

    positive review  Kurs nauki pisania i czytania metodą Montessori przypadł mi do gustu. Wszystko prosto, zwięźle opisane. W każdym momencie mogę do niego wrócić, bo mam nieograniczony do niego dostęp. Wiele pomysłów jak zacząć pracę z dzieckiem. Mnóstwo ważnych informacji, co zrobić by nie zniechęcić dziecka do nauki, jak dziecko zainteresować, aby poznawało litery przez zabawę. Polecam 😀

    Ela Bylica Avatar Ela Bylica
    4 sierpnia 2020

    positive review  Jak najbardziej polecam!😀😀

    Sylwia Chudecka-Nowak Avatar Sylwia Chudecka-Nowak
    31 lipca 2019

    positive review  Eduka center spełniła moje oczekiwania! Szybko sprawnie profesjonalnie Polecam wszystkim

    Marta Joanna Chocianowska Avatar Marta Joanna Chocianowska
    31 lipca 2019

    positive review  Wszystko jest zrozumiałe, dużo ciekawego materiału do pracy z dziećmi)))

    Irena Bondar Avatar Irena Bondar
    10 marca 2021

    positive review  Kurs online to doskonałe rozwiązanie. Ciekawy materiał, który był bardzo przydatny. Dodatkowy atut to możliwość odtwarzania kursu w godzinach dogodnych dla kursanta. Polecam w 100%

    Katarzyna Mucha Avatar Katarzyna Mucha
    12 sierpnia 2019

    positive review  Kurs online był dla mnie dobra opcja ponieważ mam małe dziecko, bardzo przejrzysty kurs. dobry i szybki kontakt z obsługą klienta. polecam

    Małgoś Ma Avatar Małgoś Ma
    12 lutego 2020

    positive review  Polecam kurs na Opiekuna w żłobku z całego serca, świetne materiały, wykłady online, bardzo szybko odpowiadają na każdego maila, dodatkowo na platformie otrzymałam materiały przydatne w pracy z dziećmi. Polecam.

    Agnieszka Peta Avatar Agnieszka Peta
    25 stycznia 2021

    positive review  Bardzo polecam Eduka Center.Kurs przebiega bardzo sprawnie.Bardzo dużo ciekawych materiałów dydaktycznych.Polecam każdemu,kto chciałby zwiększyć swoje kwalifikacje.

    A-nia Wi Avatar A-nia Wi
    16 marca 2020

    positive review  Jestem bardzo zadowolona z kursu i polecam go każdemu, kto chce podnieść swoje kwalifikacje 🙂 Kurs zawiera bardzo dużo przydatnych informacji oraz świetne bonusy! W razie problemów na bieżąco otrzymujemy pomoc! Z czystym sumieniem polecam. Wybrałam kurs, aby podnieść swoje kwalifikacje.

    Karina Sacharuk Avatar Karina Sacharuk
    1 sierpnia 2020

    positive review  Kurs na wysokim poziomie, dużo dodatkowych pomocy, Forma online pozwala na swobodne organizowanie czasu nauki. polecam

    Nikoletta Burzyńska Avatar Nikoletta Burzyńska
    22 października 2020

    positive review  Podobało mi się że nie ma ograniczenia czasowego. Forma kursu też mi odpowiadała.

    Paulina Moskała Avatar Paulina Moskała
    22 listopada 2020

    positive review  Bardzo jestem zadowolona z kursu Eduka Center. Polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć uprawienia do pracy z dziećmi. Kurs rozszerza wiedzę na temat rozwoju i potrzeb małego dziecka jak i pozwala uporządkować tą wiedzę, którą się już ma. Można tu znaleźć ciekawe propozycje zabaw i nauczyć się samemu tworzyć zajęcia.

    Beata Szałek Avatar Beata Szałek
    28 lipca 2020

    positive review  Jestem zadowolona w 100% z kursu na opiekunkę dziecięcą w formie online -mogłam uczyć się w dowolnym dla mnie czasie i zaoszczędzić czas na dojazdy . Kurs przygotowany bardzo profesjonalnie i rzetelnie , bogaty program szkoleniowy , filmiki i materiały do wydrukowania w formie PDF. Możliwość korespondowania na czacie – szybko i bezproblemowo . Wykłady prowadzone są w sposób zrozumiały i ciekawy.Zdobyta wiedza pozwoli mi na pracę z dziećmi w żłobku Szczerze polecam!

    Joanna Skrobot Avatar Joanna Skrobot
    1 sierpnia 2021

    positive review  Bardzo fajny kurs i dobry kontakt w razie pytań, polecam.

    Karina Gotowalska Avatar Karina Gotowalska
    23 października 2021

    positive review  Uczestnictwo w kursie w formie internetowej w tak dobrze merytorycznie i organizacyjnie przygotowanym szkoleniu, to czysta przyjemność. Materiały szkoleniowe, które otrzymuje się na szkoleniu to duża skarbnica wiedzy. Można z nich korzystać w każdej wolnej chwili – bo są nagrane. W naszym żłobku Żłobek Pierwsze Kroki Nursery the First Steps kilka osób korzystało z tej formy kursu. Każda ciocia jest zadowolona. Ze szkolenia można korzystać o każdej porze dnia i nocy. Szczerze polecam

    Barbara Szczepańska Klockowska Avatar Barbara Szczepańska Klockowska
    24 czerwca 2019

    positive review  Kurs z Eduka Center jeszcze w formie online idealnie się sprawdził, mogłam w dogodnym dla siebie czasie uczyć się,dużo pomocnych materiałów, pomysłów do wykorzystania w pracy, wszechstronność informacji bardzo się przydała.Jestem zadowolona.

    Aleksandra Garczyńska Avatar Aleksandra Garczyńska
    16 listopada 2020

    positive review  Polecam serdecznie pomoce dydaktyczne, mega pakiet

    Kasia Mazurek Avatar Kasia Mazurek
    12 sierpnia 2020

    positive review  Polecam serdecznie każdemu! Kurs, zawiera dużo szczegółowych, ważnych i ciekawych informacji, wszystko jest poukładane i bardzo starannie wykonane! Czytelny system, bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Uważam, że cena jest odpowiednia, jak na to co zawiera kurs. Jestem strasznie zadowolona! 😊

    Sandra Badziong Avatar Sandra Badziong
    22 września 2021

    positive review  Jak najbardziej polecam, wygodna forma nauki, samemu wybierasz kiedy chcesz się uczyć.

    Beata Polcyn Avatar Beata Polcyn
    28 lutego 2020

    positive review  Otrzymałam kilka materiałów,m.in.świąteczny i naprawdę polecam!

    Urszula Anna Jankowska Avatar Urszula Anna Jankowska
    21 lutego 2021

    positive review  Bardzo polecam kurs na opiekunkę dziecięca w żłobku. Bardzo szybko i bezproblemowo go wykonałam a największa zaleta było dla mnie możliwość realizacji kursu online-bez wychodzenia z domu.

    Weronika Kamińska Avatar Weronika Kamińska
    7 kwietnia 2021

    positive review  Wybrałam ten kurs, ponieważ jest bardzo praktyczny. Zawsze w dowolnym miejscu i w odpowiedniej porze mogłam się uczyć. Kiedy miałam pytania, odpowiedź była natychmiastowa. Polecam.😁

    Julia Sowińska Avatar Julia Sowińska
    4 lipca 2021

    positive review  Serdecznie polecam stronę, codziennie korzystamy z synkiem i na pewno korzystać będziemy dalej.

    Martyna Zakrzewska Avatar Martyna Zakrzewska
    4 sierpnia 2020

    positive review  Słuchałam kursu kiedy miałam czas. Zaliczenia robiłam w czasie przez siebie wyznaczonym. Super polecam w 100 %

    Beata Olczak Avatar Beata Olczak
    3 lutego 2021

    positive review  Polecam ten kurs w 100% bardzo ciekawe informacje artykuły nie tylko dla opiekunek ale i rodziców maluszków

    Paulina Paula Avatar Paulina Paula
    10 lipca 2020

    positive review  Jest to niesamowite jak nauka może być przyjemna, uczę się kiedy chcę i kiedy mogę, obowiązki domowe, opieka nad dziećmi czy wyjście z psem, nie ma żadnego problemu wszystko dało się pogodzić. Rewelacja dla osób pracujących chcący podnieść swoje kwalifikacje!!!🙂

    Ewa Broja Avatar Ewa Broja
    11 marca 2021

    positive review  Szybki dostęp do Szkoleń. Do materiałów. Szybka odpowiedz na pytania

    Nina Woda Avatar Nina Woda
    24 października 2019

    positive review  Wszystkie materiały są bardzo pomocne. Akademia Opiekuna jest super. Często korzystam z materiałów do których mam dostęp przez 24 m-ce po ukończeniu kursu. Kurs ten ukończyłam ponad rok temu i polecam go każdemu.

    Klaudia Holojda Avatar Klaudia Holojda
    27 maja 2020

    positive review  Bardzo polecam Eduka Center, świetne materiały, czytelny portal na którym można w bardzo prosty sposób ukończyć kurs.

    Aleksandra Filipiak Avatar Aleksandra Filipiak
    14 sierpnia 2019

    positive review  Polecam kurs w Eduka center!

    Magdalena Joanna Avatar Magdalena Joanna
    16 lutego 2020

    negative review  Dziwię się, że jest tak dużo pozytywnych opinii. Miałem okazję posłuchać wykładów. Prowadząca sprawia wrażenie niekompetentnej osoby, która cały materiał czyta z kartki robiąc przy tym mnóstwo błędów językowych, co poddaje w wątpliwość wartość merytoryczną kursu. Jeśli prowadząca czyta z kartki, warto, żeby dołączyła transkrypt, ponieważ samo słuchanie jest trudne.

    Marcin Kaczor Avatar Marcin Kaczor
    28 kwietnia 2021

    positive review  Bardzo polecam Eduka Center . Szybko i przyjemnie . Współpraca z klientem na bardzo wysokim poziomie.

    Dorota Kramek Avatar Dorota Kramek
    14 marca 2021

    positive review  Wybrałam opcje kursu online ponieważ można go zdawać bez żadnych ograniczeń czasowych, z niczym nie musiałam się spieszyć. Daje najwyższą ocenę za kontakt z obsługą, szybki i stały kontakt. Bardzo pomocne Panie. Cieszę się, że dzięki Eduka Center będę mogła na długo cieszyć się moim wymarzonym zawodem jakim jest opiekun w żłobku / klubie dziecięcym

    Milena Małek Avatar Milena Małek
    24 marca 2021

    positive review  Świetna placówka, po ukończeniu kursu nadal otrzymuję przydatne materiały, dziękuję i pozdrawiam.

    Magdalena Zaborowska-Krakowiak Avatar Magdalena Zaborowska-Krakowiak
    18 lutego 2021

    positive review  Eduka Center to zdecydowanie najlepsza forma do uzyskania kwalifikacji zawodowych jako opiekun w żłobku. Wszystko jest na wysokim poziomie. Serdecznie polecam i zachęcam do takiej formy zdobywania wiedzy ,100% zadowolenia

    Aneta Duszyńska Avatar Aneta Duszyńska
    28 maja 2020

    positive review  Udział w kursie w formie online pozwolił na zapoznanie z dostępnym materiałem w dogodnym dla mnie miejscu i czasie. Dodatkowo wiedzę zweryfikowałam rozwiązując test sprawdzający i otrzymałam certyfikat potwierdzający ukończony kurs. Kontakt e-mailowy uzyskiwanie odpowiedzi na pytania przebiegał sprawnie. Jestem zadowolna.Joannna

    Joanna Wilemska Avatar Joanna Wilemska
    7 października 2020

    positive review  Kurs online jest bardzo wygodną formą kształcenia się. Wybrałam ten kurs ponieważ mogłam realizować go w domu kiedy miałam czas. Kontakt na chacie i mailu bardzo dobry i szybki. Jestem naprawdę zadowolona i polecam innym przyszłym opiekunkom żłobka! 🙂

    Iwona Figurska Avatar Iwona Figurska
    8 listopada 2019

    positive review  Wybrałam opcje kursu online ponieważ jestem młodą mamą i dzięki temu mogłam pogodzić kurs z opieką nad dzieckiem. Polecam taka opcję kursu każdej mamie 🙂 Dodatkowym atutem był dobry kontakt z obsługą klienta, bardzo szybka odpowiedź na każde pytanie.

    Basia Fałowska Avatar Basia Fałowska
    4 lipca 2021

    positive review  Jak najbardziej polecam!! Platforma kursu jest czytelna i przystosowana dla osób pracujących. Kontakt z opiekunem bardzo dobry szybka reakcja na jakie kolejek pytania. Jeszcze raz bardzo polecam.

    Karolina Artymowicz Avatar Karolina Artymowicz
    31 lipca 2019

    positive review  Polecam jak najbardziej zrobienie kursu on-line, siadasz kiedy chcesz, gdzie chcesz i czytasz 🙂 Wszystko jak najbardziej na plus materiały, prezentacje i pomoc !!

    Aleksandra Białek Avatar Aleksandra Białek
    15 kwietnia 2020

    positive review  Bardzo polecam ten kurs , wykłady ciekawe można się dużo ciekawych informacji dowiedzieć . 🙂

    Natalia Łękawska Avatar Natalia Łękawska
    3 października 2019

    positive review  Wybrałam ten kurs ponieważ zachęciła mnie możliwość nauki online oraz pozytywne opinie a przeczytałam ich wiele z racji że nie brałam wcześniej udziału w kursach online i chciałam mieć gwarancję i pewność że wszystko będzie dobrze a z kursu zdobędę cenną wiedzę. Platforma kursu jest bardzo prosta i przyjazna nawet dla osób które nie spędzają dużo czasu online.Dodatkowo Pani Kasia prowadzi zajęcia w sposób przyjazny i ciekawy przekazując w nich ogromną dawkę wiedzy. Jestem bardzo zadowolona z całości kursu i polecam go wszystkim którzy się jeszcze zastanawiają.

    Maria Kowalska Avatar Maria Kowalska
    29 czerwca 2020

    positive review  Kurs bardzo rzeczowy, przeprowadzony w ciekawy sposób, dużo dodatkowych materiałów, ceny bardzo atrakcyjne! POLECAM! ❤️

    Dominika Trochimiak Avatar Dominika Trochimiak
    27 października 2020

    positive review  Polecam każdemu Eduka Center! Jestem bardzo zadowolona. Wszystko bardzo ładnie wyjaśnione. Obsługa super !😁 Kolejnym wielkim aspektem jest to , ze kurs jest online. Swobody dostęp do kursu w każdej chwili.

    Wiktoria Sobieraj Avatar Wiktoria Sobieraj
    2 października 2021

    positive review  Jestem bardzo zadowolona z kursu na opiekuna w żłobku! Do nauki mogłam przystąpić o każdej porze dnia i nocy. Kontakt bardzo dobry.

    Ludmiła Eleryk Avatar Ludmiła Eleryk
    23 sierpnia 2020

    positive review  Kurs wybrałam ze względu na jego formę on-line. Dużo przydatnego materiału. Obsługa klienta szybko odpowiedza na pytania. Polecam.

    Justyna Araszkiewicz Avatar Justyna Araszkiewicz
    5 grudnia 2020

    positive review  Kurs przeprowadzono w sposób rzetelny i profesjonalny oraz zrozumiały dla wszystkich uczestników Szkolenia. Podobało mi się, że można odtwarzać lekcje w dowolnym czasie. Kurs pogłębił moją wiedzę i dał wele pomysłów oraz materiałów jak wypełnić czas maluszką w wieku 0-3 lata. Jestem bardzo zadowolona z kursu i cieszę się, że mogłam w nim uczestniczyć. Szczerze Polecam wszystkim zainteresowanym 🙂

    Kania Kasia Avatar Kania Kasia
    25 sierpnia 2021

    positive review  Polecam wszystko jasne i zrozumiałe wiele się nauczyłam 🙂

    Agnieszka Marczak Avatar Agnieszka Marczak
    4 września 2019

    positive review  kurs w sam raz dla tych co mają małe dzieci i nie tylko 🙂 polecam

    Anita Jóźwiak Avatar Anita Jóźwiak
    17 sierpnia 2020

    positive review  Bardzo podoba mi się forma w jakiej prowadzony jest kurs. Polecam każdemu.

    Magdalena Szczecińska Avatar Magdalena Szczecińska
    24 czerwca 2019

    positive review  Suuuper kurs 🙂 wybierajac kurs online opiekunka w żłobku uczysz się kiedy chcesz i kiedy masz na to czas:) ocena z obsługa klienta na najwyższym poziomie:) to kolejny mój ukończony kurs na platformie Eduka Center i myśle ze nie ostatni 🙂 polecam 🙂

    Sylwia Herjan Avatar Sylwia Herjan
    13 lutego 2021

    positive review  Polecam EDUKA Center, kurs i bloki tematyczne dobrze przygotowane i zawierają dużo potrzebnej treści. Nigdy nie zostalam potraktowana jak intruz, kiedy miałam pytania. Polecam taką formę kursu

    Iwona Zimniak Avatar Iwona Zimniak
    19 czerwca 2019

    positive review  Bardzo dużo przydatnych materiałów i inspiracji. 🙂

    Karola Cybula Avatar Karola Cybula
    4 sierpnia 2020

    positive review  Bardzo polecam firmę Eduka Center Instytucja Szkoleniowa bardzo dobry kierunek do zdobycia kwalifikacji i wiedzy potrzebnej do współpracy z dziećmi 😊👌

    Natalia Świerczyna Avatar Natalia Świerczyna
    5 maja 2020

    positive review  Bardzo fajna metoda uczenia. Uczysz się jak masz czas .Gorąco polecam

    Ewelina Marcinkiewicz Więsek Avatar Ewelina Marcinkiewicz Więsek
    13 sierpnia 2020

    positive review  Państwa kurs spełnił moje oczekiwania – łatwy w obsłudze, przyjemny i co najważniejsze dostępny w czasie, który mi odpowiadał. Ze względu na mój limitowany czas w ciągu dnia, mogłam na naukę poświęcić jedynie wieczory, a ten kurs mi to zdecydowanie ułatwił. Wykładowcy przekazują rzetelną i niezbędną wiedzę w pigułce, a proponowana literatura uzupełniająca pozwala ją poszerzyć i doskonalić się w zawodzie. Bardzo Polecam Eduka Center i Kurs On-line Opiekun w Żłobku i Klubie Dziecięcym

    Wioleta Gałczyńska Avatar Wioleta Gałczyńska
    13 listopada 2021

    positive review  To ze szkolenia są takie proste

    Anna Gondzik Avatar Anna Gondzik
    15 marca 2020

    positive review  Bardzo fajna instytucja nie tylko dla opiekunek czy zawodowych niań ale także dla rodziców. Materiały pomocnicze i e- booki są z piękna grafiką a kursy montessori prosto wytłumaczone i efektywne. Super ceny i promocje. Polecam każdej mamie!

    Ewa Coopes Avatar Ewa Coopes
    8 lipca 2020

    positive review  Bardzo ciekawe i przede wszystkim przydatne kursy i materiały. Świetny kurs Nauki pisania i czytania metodą Montessori, a do tego fajne gratisy w postaci ebooków. Na pewno skorzystam z kilku innych kursów, do których można uzyskać nieograniczony dostęp na platformie. POLECAM!

    Kamila Kołacz Avatar Kamila Kołacz
    27 maja 2020

    positive review  Pomoce dla dzieci opracowane na najwyższym poziomie, czytelne i przejrzyste nawet dla maluszków w żłobku. Polecam

    Marta Budzyńska Avatar Marta Budzyńska
    3 sierpnia 2020

    positive review  wykupiłam kurs, który mogłam robić w wolnym czasie w domu. otrzymałam wiele przydatnych informacji. jestem bardzo zadowolona

    Ilona Soliwoda Avatar Ilona Soliwoda
    25 kwietnia 2021

    positive review  Eduka Center to zdecydowanie najlepsza forma do uzyskania kwalifikacji zawodowych jako opiekun w żłobku. Wszystko jest na wysokim poziomie. Serdecznie polecam i zachęcam do takiej formy zdobywania wiedzy

    Izabela Urbanik Avatar Izabela Urbanik
    27 stycznia 2020

    positive review  Polecam bardzo! Wybrałam ze względu na formę online kursu. Mogłam uczyć się w dowolnym momencie. Kontakt z biurem był błyskawiczny. Prezentacje były przejrzyste oraz czytelne.

    Julia Bednarczyk Avatar Julia Bednarczyk
    17 listopada 2021

    positive review  Polecam. Po raz pierwszy korzystam z metody e-learningowej, jestem bardzo zadowolona formą przekazu wiadomości, materiałami do nauki, elastyczny czas uczestnictwa w kursie .Na każde pytanie otrzymywałam odpowiedź w przeciągu godziny. Bardzo podobał mi się język materiałów – prosty, Zrozumiały.Materiały były bardzo dobrze przygotowane.Miła współpraca z Panią Prowadzącą, która odpowiedziała na wszystkie moje pytania.

    Barbara Chlasta Avatar Barbara Chlasta
    31 sierpnia 2021

    positive review  Bardzo polecam kurs Eduka Center. Dla mnie możliwość zrobienia kursu przez internet to strzał w dziesiątkę. Bardzo dobry kontakt z obsługa. Pozdrawiam

    Patrycja Garbaciok-Damska Avatar Patrycja Garbaciok-Damska
    17 kwietnia 2020

    positive review  Polecam! Świetne materiały prosty i czytelny kurs! 😁

    Ewelina Kundas Avatar Ewelina Kundas
    4 października 2019

    positive review  Profesjonalna konsultacja i obsługa. Przejrzyste i zrozumiałe materiały, przydatne w pracy z dziećmi. Polecam Z moich doświadczeń i polecenia skorzystała przynajmniej jedna osoba👍

    Agnieszka Król Avatar Agnieszka Król
    31 lipca 2019

    positive review  Wszystko. Nie mam zastrzeżeń. Wszystko na wysokim poziomie i bardzo zrozumiałe.

    Natalia Wysocka Avatar Natalia Wysocka
    11 lipca 2020

    positive review  Bardzo polecam, kurs przebiega bardzo szybko i sprawnie, bez wychodzenia z domu. Dużo ciekawych materiałów i treści. Polecam wszystkim, którzy chcą zwiększyć swoje kwalifikacje🙂

    Weronika Wiśniewska Avatar Weronika Wiśniewska
    19 marca 2020

    positive review  Kurs bardzo praktyczny. Nauka w dowolnym miejscu i czasie. Gdy miałam pytania, odpowiedź dostałam natychmiast. Polecam! 🙂

    Asia Patelczyk Avatar Asia Patelczyk
    8 lipca 2021

    positive review  Zdecydowanie polecam !!! Materiały bardzo ciekawe i dużo przydatnych informacji 🙂

    Patrycja Przewies Avatar Patrycja Przewies
    10 sierpnia 2020

    positive review  Polecam! Świetny kurs wybrałam formę online mogę uczyć się kiedy mam czas. Fachowe wykłady i dodatkowo pliki do pobrania.

    Dorota Brzezińska Avatar Dorota Brzezińska
    2 maja 2021

    positive review  Kurs bardzo przejrzysty. Materiały zawierają wszystko co potrzebne do nauki. jestem bardzo zadowolona

    Edyta Kołodziej Avatar Edyta Kołodziej
    7 lipca 2021

    positive review  Polecam bardzo rzetelnie i profesjonalnie przeprowadzony kurs. Dużo nowych rozwiązań w prowadzeniu żłobka. Jestem bardzo zadowolona.

    Monika Ceplin Avatar Monika Ceplin
    25 listopada 2019

    positive review  Z czystym sumieniem polecam kursy w Eduka Center , formą e-learningowa to świetna opcją dla osób które chcą się rozwijać mimo ograniczonego wolnego czasu. Wykłady zrozumiale i przyjemne do słuchania, pracownicy zawsze pomocni, możliwość nauki w każdym miejscu i kazdej chwili – super. 🙂

    Monika Maria Magdalena Franaszek Avatar Monika Maria Magdalena Franaszek
    16 listopada 2021

    positive review  Wybrałam kurs opiekuna w żłobku online ponieważ potrzebowałam w jak najkrótszym czasie zdobyć doświadczenie do pracy. kurs online jest bardzo dobrą opcją ponieważ można realizować go w dowolnym momencie. Kontakt z obsługą był bardzo szybki i bezproblemowy. kurs bardzo dobrze przygotował mnie na praktyki. Będę polecać ten kurs wszystkim osobom zainteresowanym .

    Oliwia Krauze Avatar Oliwia Krauze
    23 września 2020

    positive review  Jak najbardziej polecam kursy Eduka Center. Duży plus za to że wszystkie egzaminy możemy zdawać na spokojnie w domu. Materiały zostały dokładnie przygotowane, dzięki czemu nie ma trudności ze zrozumieniem danego materiału. Jestem zadowolona z ukończonego kursu Eduka Center.😊

    Patrycja Morkisz Avatar Patrycja Morkisz
    18 lipca 2019

    positive review  Jestem zachwycona.. wiedzą która zdobylam jest bezkonkurencyjne.Cudowni wykładowcy a jeszcze lepszy kontakt codzienny z placówką.Duży Plus.mega profesjonaizm..serdecznie polecam iza❤💋

    Izabela Wegrzynowicz Avatar Izabela Wegrzynowicz
    4 sierpnia 2019

    positive review  Duży zakres materiałów w tym z pierwszej pomocy

    Patrycja Janowska Avatar Patrycja Janowska
    8 listopada 2021

    positive review  Polecam kurs w Eduka Center.Kurs online jest w sam raz dla osób ,które nie mają czasu na chodzenie do szkoły.

    Michalina Kurzelowska Avatar Michalina Kurzelowska
    18 lutego 2020

    positive review  Dzięki kursowi online w Eduka Center mogłam zdobyć kwalifikacje w wymarzonym zawodzie we własnym tempie i odpowiednim dla mnie czasie. Wykłady są prowadzone w prostej i zrozumiałej formie, posiadają również przydatne notatki. W bardzo szybkim czasie odpowiadają na nurtujące nas pytania. Z miłą chęcią będę wracała na ich kursy by poszerzać swoją wiedzę.

    Kasia Mitręga Avatar Kasia Mitręga
    18 września 2021

    positive review  Jestem skłonna polecić ten kurs w 100%. Rzetelne materiały w postaci plików audio i pdf do nauki o każdej porze poprzez super pomysł nauki online. Kontakt na najwyższym poziomie , zawsze dostawałam szybkie odpowiedzi na każde pytanie i pomoc przyc każdym problemie 😉

    Aga Trybus Avatar Aga Trybus
    7 lipca 2020

    positive review  W czasie pandemi idealne rozwiązanie. Szeroki zakres materiału i dowolność w planowaniu nauki. Dużo pomocnej wiedzy i rozwiązań w przyszłej pracy 🙂

    Kasia Owczarek Avatar Kasia Owczarek
    20 października 2020

    positive review  Sposób przekazywania wiedzy,możliwość zdania kursu online. Jestem bardzo zadowolona!!!!

    Joanna Morgowska Avatar Joanna Morgowska
    22 kwietnia 2021

    positive review  Udało mi się wygrać „WIELKI PODRĘCZNIK dla nauczycieli żłobków i przedszkoli” w konkursie organizowanym przez Eduka Center Instytucja Szkoleniowa 😊 Jest to książka, która zawiera w sobe mnóstwo bardzo ciekawych i cennych informacji dla osób pracujących z dziećmi 😊 Jestem pewna, że każdy mógłby odnaleźć w tej książce coś dla siebie 😊 Scenariusze zajęć, propozycje zabaw oraz ćwiczeń to tylko część z tego co możemy odnaleźć w środku podręcznika😊 znajdują się również kreatywne pomysły na samodzielne wykonanie pomocy dydaktycznych. Otrzymujemy także bardzo istotne wskazówki na co powinniśmy zwrócić uwagę podczas organizowania każdej aktywności 😊 Bardzo się cieszę, że wzięłam udział w tym konkursie, a z wygranej jestem bardzo zadowolona, dziękuję i polecam! 😊

    Katarzyna Flażyńska Avatar Katarzyna Flażyńska
    17 maja 2020

    positive review  Polecam wszystkim chętnym,którzy chcą zdobyć nowe uprawnienia do pracy z dziećmi w trybie on-line! jestem zadowolona z programu nauczania,zdobywania wiedzy i czasu jaki daje nam ta forma edukacji. Uczymy się w swoim tempie,mamy mnóstwo czasu na zaliczenia każdego modułu oraz egzaminu końcowego,co zmniejsza stres😊. W trakcie kursu można zadawać pytania, na które szybko dostaniemy odpowiedź! Polecam KURS NA OPIEKUNA W ŻŁOBKU W EDUKA CENTER!

    Barbara Soroka Avatar Barbara Soroka
    15 lipca 2020

    positive review  wybrałam ten kurs, ponieważ można ukończyć go w takim czasie w jakim chcemy, rewelacyjny kontakt z obslugą, wiele się nauczyłam i serdecznie polecam

    Marta Matyjaszek Avatar Marta Matyjaszek
    14 października 2019

    positive review  Polecam kurs opiekuna w żłobku. Wykłady bardzo ciekawe i bardzo fajnie się je słuchało. Materiały również świetnie opracowane. Dużym plusem jest to że kurs można realizować w każdym miejscu i o każdej porze. Fajnie, że nie ma wyznaczonego czasu z którym trzeba ukończyć kurs. Jestem bardzo bardzo zadowolona z kursu i będę polecać go każdemu kto będzie go potrzebować 🙂

    Monika Graja Avatar Monika Graja
    2 grudnia 2019

    positive review  Witam, Kurs jest profesjonalny i nowoczesny. Wykłady są zrozumiałe i szczegółowe. Forma online pozwoliła mi na uczenie się w dowolnym miejscu dlatego też był to dla mnie priorytet. Dzięki Eduka Center pogłębiłam swoją wiedzę a także nauczyłam się wiele nowych dla mnie pojęć. Polecam. 😉

    Daria Buczak Avatar Daria Buczak
    13 października 2020

    positive review  Polecam kurs Eduka Center, bo dzięki niemu mogłam spełnić swoje marzenie o pracy z dziećmi. Możliwość korzystania z materiałów o każdej porze i w czasie dla siebie odpowiednim. Gorąco polecam i dziękuję .

    Dor Ej Avatar Dor Ej
    25 marca 2020

    positive review  podoba mi się sposób w jaki jest przekazywana wiedza oraz możliwość odbycia kursu okażdej porze dnia

    Barbara Śmiatek Avatar Barbara Śmiatek
    30 marca 2021

    positive review  Wybrałam tę formę kursu ponieważ jestem mamą która póki co siedzi w domu z dzieckiem i wykłady słuchałam wtedy kiedy miałam na to czas. Kontakt z osobami tam pracującymi dość szybki, osoby przemiłe. Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego kursu na platformie eduka-center.

    Dorota Prorok Avatar Dorota Prorok
    10 stycznia 2020

    positive review  bardzo szybko i sprawnie udzielają informacji.Duzo przydatnego materiału plus pomoce naukowe.

    Magdalena Rogalska Avatar Magdalena Rogalska
    4 grudnia 2020

    positive review  Zakupiłam kilka kursów, wszystko przejrzyste, materiały bardzo ciekawe, możliwość wykonania kursu w dogodnym czasie również na plus. Certyfikat wysłany w błyskawicznym tempie. Szczerze polecam! 😄

    Moś Hanna Avatar Moś Hanna
    3 sierpnia 2020

    positive review  Wybrałam opcję kursu online ze względu na wygodę – mogłam w każdym momencie przystąpić do kolejnego tematu zajęć,bez ograniczenia czasowego.Kontakt ze specjalistami jest sprawny,odpowiadają szczegółowo na każde pytanie.Platforma jest jasna i przejrzysta.

    Katarzyna Żak Avatar Katarzyna Żak
    3 lutego 2020

    positive review  Wybrałam kurs online ze względu na to że mogłam go realizować kiedy miałam chwilę czasu, nie musiałam wstawiać się na zajęcia o określonej porze. Kontakt na chacie i mailu rewelacyjnie i szybko. Jestem naprawdę zadowolona!

    Agata Ternka Avatar Agata Ternka
    25 października 2019

    positive review  Kurs godny polecenia. Bardzo dużo pomocnych informacji dotyczących pracy z dziećmi. Polecam!!!

    Justyna Bielicka Avatar Justyna Bielicka
    14 listopada 2019

    positive review  Kurs wybrałam ze względu na możliwość realizacji online. obsługa klienta bardzo sprawna, szybko odpowiada. Dobre rozwiązanie dla osób które nie chcą tracić czasu na dojazdy.

    Izabela Kaz Avatar Izabela Kaz
    17 listopada 2020

    positive review  Polecam kurs w Eduka Center, pełen profesjonalizm

    Justyna Wojtczak Avatar Justyna Wojtczak
    7 lutego 2020

    positive review  Dużo cennej przydatnej wiedzy, stały kontakt z placówka , pełen profesjonalizm . Polecam jak najbardziej 🙂

    Monika Toton Avatar Monika Toton
    6 sierpnia 2019

    positive review  Bardzo polecam Eduka Center, pomimo pracy na komputerze świetny kontakt i pomoc ze strony platformy. Odpowiedzą na każde pytania. Świetni wykładowcy którzy zrozumiale tłumaczą. Gdybym miała robić kolejny kurs to na pewno z Eduka Center☺️

    Krystyna Wiśniewska Avatar Krystyna Wiśniewska
    12 sierpnia 2019

    positive review  Zdecydowanie polecam EdukaCenter. Bardzo profesjonalnie przygotowane materiały (czytelne i jasne), świetny kontakt z obsługą przez chat jak i mailowo 🙂 Doskonały sposób na przygotowanie się lub podniesienie kwalifikacji do pracy z dziećmi 🙂

    Joanna Borgieł Avatar Joanna Borgieł
    26 czerwca 2020

    positive review  Wybrałam kurs online ponieważ nie muszę dostosowywać się do czasu i miejsca stacjonarnie. Mogę usiąść do wykładów kiedy chcę i o której chcę. To bardzo ważne kiedy nie jest się ograniczonym czasowo. Kontakt z obsługą klienta szybki, bezproblemowy, pomocy. Na kursie dowiedziałam się ciekawych rzeczy z zakresu rozwoju, opieki i bezpieczeństwa dzieci, ale też jak radzić sobie ze stresem , co robić w nagłych wypadkach i nieoczekiwanych przypadkach, poznałam wiele ciekawostek na temat zabawy z dziećmi i jakie metody można stosować by stymulować jego rozwój fizyczny i psychiczny. Polecam ten kurs wszystkim którzy planują pracę z dziećmi. Naprawdę warto wiedzieć więcej 😃

    Marianna Kuczyńska Avatar Marianna Kuczyńska
    5 marca 2021

    positive review  Serdecznie polecam kurs! To dobry sposób na podniesienie kwalifikacji dla wszystkich, zwłaszcza dla osób pracujących gdyż samemu się decyduje o czasie spędzonym na odsłuchiwaniu kursu. Ogromnym plusem jest możliwość powrotu do przerobionego tematu. Z kursu wyniosłam dużo niezbędnej wiedzy, która ułatwia i zarazem uprzyjemnia mi pracę. Z pewnością będę wracała do pobranych materiałów.

    Beata Jagodzińska Avatar Beata Jagodzińska
    21 września 2021

    positive review  Szybki i profesjonalny kurs . Polecam

    Marzena Florczak Avatar Marzena Florczak
    29 grudnia 2020

    positive review  Kurs przebiega szybko, sprawnie bez wychodzenia z domu😊Duża ilość materiałów szkoleniowych

    AnKa Piędziak Avatar AnKa Piędziak
    8 marca 2020

    positive review  Polecam kurs opiekuna w żłobku, przede wszystkim na jego formę. Kursy online w tych czasach, są rewelacyjne :). Dokształcasz się nie wychodząc z domu, wtedy kiedy masz na to czas 🙂 Poza tym bardzo dużo wiedzy, którą można póżniej wykorzystać w pracy. Mnóstwo wiadomości na temat rozwoju dziecka, jego zachowań i w jaki sposób radzić sobie z zaistniałymi problemami. Polecam serdecznie 🙂

    Alicja Jasinska Avatar Alicja Jasinska
    7 stycznia 2021

    positive review  Jestem na 4 lekcji dopiero, ale najbardziej przydatne dla mnie są pliki do wydrukowania. Nagrane filmiki są dla mnie zbyt trudnym językiem omawiane. Wolałabym, aby lekcje były prowadzone językiem potocznym. Mimo wszystko polecam.

    Monika Kiliszek Avatar Monika Kiliszek
    3 marca 2021

    positive review  Kurs godny polecenia. Brak ograniczeń czasowych, szybkie odpowiedzi zwrotne w związku z zaliczeniami działów. Polecam

    Klaudia Grabowska Avatar Klaudia Grabowska
    7 listopada 2019

    positive review  Super sobie cenię ta szkole cena jest atrakcyjna A także rabaty .Wszystkie materiały do nauki są bardzo dobrze opracowane. uczysz się swoim tempem kiedy tylko masz czas podobała mi się również możliwość powtarzania kilkakrotnie lekcji .Ogólnie perfekcyjnie jestem B.zadowolona że mogłam uczyć się w waszej szkole A nawet poleciłam swojej koleżance która tskze ukonczyla u was kurs mega POLECAM w domu takze można się doskonale uczyć Polecam Polecam

    Dorota Babij Avatar Dorota Babij
    3 sierpnia 2020

    positive review  Wartościowy kurs który w pełni przygotowuje osoby pragnące pracować z maluszkami,kurs zawiera niezbędną wiedzę oraz przygotowany jest w bardzo ciekawy sposób,wartościowy i cenny polecam serdecznie ! ☺️

    Ola Fabian Avatar Ola Fabian
    7 kwietnia 2020

    positive review  Polecam!! Świetna platforma szkoleniowa 😊

    Sandra Bok Avatar Sandra Bok
    5 sierpnia 2020

    positive review  Polecam z całego serca ! Wykładów przyjemnie się słucha 😉 A panie z obsługi bardzo pomocne w każdej sprawie 🥰

    Marta Piotkowska Avatar Marta Piotkowska
    5 listopada 2021

    positive review  Polecam Eduka Center, dobre materiały, czytelny portal 🙂

    Marta Raba Avatar Marta Raba
    3 października 2019

    positive review  polecam serdecznie szybkie ciekawe i porządne przygotowanie do bycia Opiekunem ! POLECAM

    Karolina Jałocha Avatar Karolina Jałocha
    13 sierpnia 2020

    positive review  Kurs online to przede wszystkim bardzo wygodna metoda poszerzania swojej wiedzy. Odtwarzasz zajęcia wtedy kiedy możesz, masz na to czas i chęci dzięki czemu uczenie się jest bardziej efektywne. Mogłam połączyć studia, pracę i naukę w ramach kursu:) Regulamin oraz wszystkie instrukcje napisane są prosto i przejrzyście, a jeśli miałam jakieś pytania prawie od razu otrzymywałam na nie odpowiedź. W ramach kursu otrzymałam pakiet z inspiracjami na zajęcia z dziećmi oraz skrypty z zajęć z najistotniejszymi informacjami. Zdecydowanie polecam!

    Julia Pencakowska Avatar Julia Pencakowska
    3 marca 2021

    positive review  Otrzymane pomoce wykorzystuję w codziennej pracy. Kurs na wysokim poziomie – zwięźle, konkretnie, merytorycznie w porządku. Polecam 🙂

    Sabina Pindycka Avatar Sabina Pindycka
    3 sierpnia 2020